www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Nummer 6 ligt op de deurmat!

22 december 2016 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Editie Jaar in beeld 2016 valt voor de zesde keer op rij op de deurmat van de Amelanders. Het jaarbeeld geeft weer een mooi overzicht van de vele werkzaamheden in en voor de natuur die wij afgelopen jaar hebben verricht. De teksten zijn versterkt door prachtige foto’s en maken het jaarbeeld helemaal compleet. Daarnaast is middenin het blad een handige getijdentabel 2017 opgenomen.

Wij zijn er trots op dat we dit met iedereen kunnen delen op het eiland. Voor ons is het weer een mooie afsluiting van het jaar. Ieder huishouden op Ameland heeft als het goed is, een jaarbeeld mogen ontvangen. Mocht het zo zijn dat u het gemist heeft en u wilt nog graag een jaarbeeld ontvangen, laat het ons dan weten. Dan zullen we zo spoedig mogelijk een verslag bij u bezorgen. Voor gasten liggen er jaarbeelden klaar bij het Natuurcentrum en de VVV. Vindt u het geen probleem om een jaarbeeld digitaal te ontvangen dan is een eenvoudig klik op deze link voldoende.

Op naar 2017!
Voordat het jaar 2016 ten einde is willen wij iedereen hele fijne feestdagen toewensen. Met natuurlijk ook de beste wensen, veel geluk en gezondheid voor 2017. Voor ons ligt de uitdaging in de natuur en we zullen ook in 2017 weer onze enorme best doen om de mooie natuur op Ameland te beschermen, zodat ook iedereen er van kan blijven genieten!

Graag tot ziens in 2017!

Lex, Harry, Jetse, Robert en Marjan

reageren

geef een reactie

 • Jaap
  23 december 2016 om 11:22

  Ik heb het “jaar in beeld”gedouwload, ik zal het de komende dagen ook lezen. Ik lees ook graag jullie blogs en van andere boswachterijen. Blijf hier mee door gaan.

  “Prettige Kerstdagen en een fijn 2017

  • Boswachter Marjan Veenendaal
   23 december 2016 om 11:30

   Dat is fijn om te horen:-). En natuurlijk ook fijne feestdagen en gezond 2017!

 • Jaspers
  22 december 2016 om 13:52

  Zou je weer een op willen sturen, geef het rekeningnr er maar bij voor de postzegel!
  Alle goeds voor 2017!!!!
  Thijs en Alina

  • Boswachter Marjan Veenendaal
   22 december 2016 om 14:03

   Dat gaan we regelen. Ook fijne dagen toegewenst!
   Marjan
   Team Ameland

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog