www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Stap 31 mei op de fiets samen met Staatsbosbeheer

20 mei 2019 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Stap op de fiets met Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat voor een ongeveer 20 km lange fietstocht langs bos, duin, polder en wad. De route is weergegeven in een puzzelboekje en leidt langs stands van verschillende (natuur)organisaties. Zij vertellen graag over hun bezigheden op het eiland. Voor de koffie, thee en ranja zorgen wij.

Stap op die fiets
Dit jaar is het de 20e keer dat deze fietstocht wordt georganiseerd. Elk jaar weten we de deelnemers weer te verrassen met een prachtige tocht. Geen fietsdag is gelijk, dus ook dit jaar verwachten we weer vele enthousiaste reacties. Dus kom op, stap op die fiets en ervaar het zelf.

Deelname
Gratis voor jong en oud

Start
Tussen 10.00 en 12.00 uur
Kantoor Staatsbosbeheer
Ballumerweg 44, Nes

Graag tot ziens op 31 mei

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog