www.boswachtersblog.nl/ Ameland

De mooiste kerstboom zaag je zelf

30 november 2020 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland

Archief foto kerstboom zagen 2019

In de mooiste tijd van het jaar biedt Staatsbosbeheer Ameland je de mogelijkheid om nieuwe herinneringen te creëren rond kerst. Ga samen met je kinderen, ouders of je vrienden een (buiten) boompje uitzoeken of wat kerstgroen wat je vervolgens zelf mag zagen. Na afloop staat de warme chocolademelk voor je klaar onder het genot van een gezellig kerstmuziekje. Eenmaal thuis kun je van je eigen boom of kerstgroen nog veel plezier beleven.

Creëer nieuwe herinneringen

Op 11 en 12 december staan we met onze keet bij de BP plas, langs de Verbindingsweg (ter hoogte van het Ballumerbos). Op vrijdag 11 december zijn we aanwezig van 13.30u- 15.30u en op zaterdag 12 december van 13.00u-16.00u. Je bent van harte welkom om zelf kosteloos een kerstboom of kerstgroen te zagen. Wanneer je langs komt zorgen wij voor de zaag en de gezelligheid, jij zorgt voor (werk)handschoenen en een goed humeur.

 

Coronamaatregelen

Houd intussen ook buiten rekening met de coronamaatregelen.  Wij zorgen voor desinfecteermiddelen en ook zullen we het gereedschap veelvuldig ontsmetten. Je zorgt zelf voor (werk)handschoenen en de afstand van 1,5 meter tot elkaar.

Na afloop staat er warme chocolademelk voor je klaar. Graag tot dan!

reageren

geef een reactie

  • Fennie van der Haar
    30 november 2020 om 17:24

    Wat een leuk, bijzonder, positief, gezellig initiatief.????

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog