www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Kom fietsen op vrijdag 27 mei

17 mei 2022 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland
Fietsdag

Fietsdag

Na 2 jaar mogen we gelukkig weer de fietsdag organiseren! Kom gezellig fietsen op vrijdag 27 mei georganiseerd door Staatsbosbeheer. We starten tussen 10 en 12 uur bij het beeld Ritskemooi te Buren.

De deelname is gratis. Een tocht van ongeveer 20 km rondom Buren, langs bos, duin, polder en wad. Ook dit jaar werken we weer samen met andere (natuur)organisaties. Zij zullen de fietstocht nog meer boost geven door de input die zij geven aan de geïnteresseerden. Uiteraard ontbreekt een glaasje fris of een bakje koffie niet op de 20e editie van dit evenement.

Wij zullen zoals jullie de voorgaande jaren van ons gewend zijn een routeboekje uitdelen met hierin foto’s. Je ontvangt bij de start een boekje met foto’s die de richting aangeeft waar je heen moet fietsen. Kijk goed naar de foto’s  en meld je tevens bij iedere informatiestand. Ook de vragen op het formulier verraden wel deels waar de route loopt. Beantwoord je de vragen nog eens dan kun je meedoen met de prijsvraag en maak je kans op een leuk verrassingspakket.

Graag tot ziens op vrijdag 27 mei!!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog