www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

‘Van hoog naar laag!’ gaat doorrrrrrr

17 september 2013 Albert Broekman in Drenthe

Na het succes van augustus gaan we door met de speciale fietsexcursie ‘Van hoog naar laag’. Twee keer per maand kun je op zondag onder leiding van collega Henk Denkers een fietstocht van 30 km maken, die begint met het beklimmen van de Martinitoren. Boswachter Henk legt je daar uit hoe Groningen de voeten droog houdt.

Daarna spring je op de fiets voor een rondje door De Onlanden, een betrekkelijk jong maar verrassend mooi natuurgebied gelegen tussen Groningen, Peize en Leek. Dankzij een audiosysteem hoor je gedurende de hele fietstocht Henk’s verhaal. Je zult verbaasd zijn hoe snel je van hartje Stad in de natuur bent. Na 20 km is er een stop voor een picknick. Na afloop staat er een gratis drankje voor je klaar in Stadscafé ’t Feithhuis.

Op deze pagina vind je meer informatie over de data en kun je meteen boeken. De eerstvolgende excursie is al op zondag 29 september!

reageren

geef een reactie

 • Warners, Henk
  18 september 2013 om 07:20

  He berenjager,

  Zit nu boven in en boom te wachten tot je verder kunt?

  Gr. henk

  • Aaldrik Pot
   1 oktober 2013 om 11:10

   nee hoor 😉

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog