www.boswachtersblog.nl/ Drenthe

Kleur je herfstvakantie!

17 oktober 2016 Boswachter Albert Broekman in Drenthe

NORG – In de herfstvakantie kun je vlakbij Norg de herfst letterlijk komen beleven. In het bos, op de hei van het Noordsche Veld of in het beekdal van de Peestermaden. Staatsbosbeheer organiseert namelijk samen met De Bosrand en IVN-Norg de activiteit ‘Kleur je herfstvakantie!’ Van dinsdag 18 oktober tot en met vrijdag 21 oktober wordt er iedere middag een activiteitenprogramma georganiseerd. Van dinsdag t/m zondag kun je bij De Bosrand gratis een speurwandelroute afhalen, leuk voor het hele gezin!

Programma

vliegenzwam
vliegenzwam

Dinsdag 18 september kun je op speurtocht tijdens de speurneuzenmiddag met het IVN, je gaat dan op zoek naar paddenstoelen en andere kriebelbeestjes. Op de woensdag kun je bij De Bosrand een natuurschilderij knutselen en op donderdag kun je hutten bouwen met de boswachters van Staatsbosbeheer. We sluiten de herfstvakantie af op de vrijdag, op deze dag kun je verschillende bosspelen doen. Klinkt het je goed in de oren en wil je graag mee doen? Je bent van harte welkom!

Locatie

De activiteiten starten iedere middag vanuit De Bosrand (Donderseweg 7, 9331TB te Norg). We starten iedere dag om 14:00 tot en gaan door tot ongeveer 16:00 uur. Aan alle activiteiten kan in het kader van de Oktobermaand Kindermaand gratis worden deelgenomen en opgave vooraf is niet nodig. Als je meer informatie wilt hebben, dan kun je een mail sturen naar: info@theehuisdebosrand.nl, of bellen tel.: 06-52463262. En/of via a.broekman@staatsbosbeheer.nl, of tel.: 06-51312540. De activiteit is ook te vinden op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/kop-van-drenthe/oktober-kindermaand-kop-van-drenthe

Boswachter Albert Broekman

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog