www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Buitencentrum Drents Friese Wold heeft een nieuwe winkel

9 oktober 2012 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Na twee weken verbouwen is het Buitencentrum weer geopend. Mét een vernieuwde winkel! Het is erg mooi geworden, heel licht, allemaal nieuw meubilair en natuurlijk veel nieuwe (natuur)produkten. Het aanbod is enorm. Naast educatieve materialen zoals loeppotjes en zoekkaarten van paddenstoelen en planten zijn er ook mineralen en stenen te koop. Boeken, telescopen, petten, prachtige dierknuffels en een heel schap met authentieke streekproducten. Teveel om op te noemen. De winkel bij uitstek wanneer u een  leuk cadeautje zoekt. Maar ook onze expositie “het grenzenloze wold” is natuurlijk nog steeds te beleven, net als de mooie film die in het Experium draait. U bent van harte welkom!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog