www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Uitnodiging informatieavond

3 december 2012 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

 

Komende winter zal Staatsbosbeheer in samenwerking met de gemeente Ooststellingwerf groot onderhoud uitvoeren aan de bomen langs de Bosberg. Daarnaast staan er in het Nationaal Park Drents-Friese Wold kapwerkzaamheden gepland.

Omdat deze werkzaamheden niet onopgemerkt aan ons voorbij zullen gaan, nodigt Plaatselijk Belang Appelscha u uit voor een informatiebijeenkomst op 14 december 2012.

In deze bijeenkomst komen de geplande werkzaamheden aan de Bosberg en percelen in het bos bij Appelscha aan de orde. De gemeente Ooststellingwerf en Staatsbosbeheer hebben deze werkzaamheden gezamenlijk gepland voor begin 2013. Roelof Hooijsma, groenbeheerder van de gemeente Ooststellingwerf, en boswachter Corné Joziasse presenteren de plannen en willen graag uw vragen beantwoorden.

Locatie:
By Bouma partycentrum,
Boerestreek 17
Appelscha,

Aanvang: 19.30 (zaal open 19:15)
Einde 21.00 uur

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog