www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Haardhoutdag bij het Buitencentrum op zaterdag 8 februari

8 januari 2014 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

AL HET BESCHIKBARE BRANDHOUT IS VERKOCHT!!

Een knapperend haardvuur: het is heerlijk om er knus en warm bij te zitten. Met het haardhout van Staatsbosbeheer kan dat het hele jaar door. In de zomer gebruik je het haardhout voor je vuurkorf in de tuin en in de winter voor de kachel in de huiskamer.

Februari is haardhoutmaand bij Staatsbosbeheer. Op diverse locaties in het land is deze maand haardhout te koop, zodat de voorraad kan worden aangevuld met vers hout uit Nederlands bos. Een van die locaties is het Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha, op zaterdag 8 februari.

Tijdens de haardhoutdag is het mogelijk de stammen ter plekke te laten zagen en kloven door Tijmen van de Akker van Haardhout van den Akker. De kosten hiervoor bedragen €5,- per kuub (contant betalen).

Kosten en reserveren:
Het aangeboden hout is essenhout uit Nederlandse bossen. De stammen zijn 2 meter lang en variëren in diameter. Er gaan ongeveer 22 stammen in een kuub. U kunt het te betalen bedrag per pin voldoen bij de balie in het Buitencentrum.

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch: 0516-464020 of per e-mail: drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl, vermeld bij uw aanvraag ook uw telefoonnummer.
U krijgt nader bericht over het tijdstip waarop het hout kan worden afgehaald. (Tussen 9.00 en 16.00 uur)

Let op: er wordt uitsluitend op voorinschrijving verkocht. [31-1 UITVERKOCHT]

Haardhoutdag Drents-Friese Wold
Haardhoutdag Drents-Friese Wold
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog