www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Uitgelicht: Lezing Erik van Ommen gaat niet door!

25 februari 2014 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

De geplande lezing van Erik van Ommen gaat helaas niet door vanwege te weinig belangstellenden.

Op vrijdag 28 februari verzorgt Erik van Ommen een boeiende lezing in Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha. U bent van harte welkom om naar zijn verhaal te komen luisteren. De lezing start om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.tn_erik-van-ommen

Erik van Ommen schildert, tekent en schrijft al 30 jaar de prachtigste natuur- en vogelboeken. Daarin combineert hij aquarellen, etsen, pentekeningen, olieverfschilderijen, en ook levendige schetsen van diergedrag met een warme mix van persoonlijke teksten, scherpe observaties en veel liefde voor de natuur. Het afgelopen jaar vierde hij zijn 30- jarig jubileum als beeldend kunstenaar. Hij trok zich terug in een kazerne op het Nederlandse waddeneiland Vlieland waar hij werkte aan het jubileumproject Waddenatelier. Hij tekende hier onder andere de grote stern, een vogel die hij later volgde naar het waddengebied in het Afrikaanse Mauritanië, waar deze vogel overwintert.

Vanavond zal Erik vertellen over het project op Vlieland en over de reis van de grote stern naar Mauritanië. Uiteraard wordt zijn verhaal ondersteund met prachtige beelden.

Kosten: €7,50 voor volwassenen/ €5,00 voor kinderen (Incl. koffie/thee en cake)

Opgave noodzakelijk: tel. 0516-464020 of per mail: drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog