www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Blotevoetenpad in Appelscha is een groot succes

2 juni 2014 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Het vorige week zondag geopende blotevoetenpad bij Buitencentrum Drents-Friese Wold in Appelscha blijkt een schot in de roos. Al vanaf de eerste dag na de opening kwamen er nieuwsgierige bezoekers om de route zelf te ervaren. En na de eerste week staat de teller op bijna 200 bezoekers!

De zendwagen van RTV Drenthe
De zendwagen van RTV Drenthe

Afgelopen woensdag werd het natuurprogramma Roeg van RTV Drenthe, deze week gepresenteerd door Joris Barske en boswachter Pauline Arends, opgenomen op het Blotevoetenpad. In de regen wandelden ze over boomstammetjes, over Drentse keien en stapten ze moedig door het koude water van enkele diepe plassen.
Deze uitzending zorgde zeker voor een toeloop van enthousiaste Drenten 🙂 Maar er was ook internationaal succes, enkele Vlamingen en zelfs een Zwitser leverden hun schoenen in om op avontuur te gaan!

Ook het blotevoetenpad op? Kom naar het Buitencentrum in Appelscha. We zijn elke dag van de week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor slechts €2,- per persoon krijg je een sleutel voor het blotevoetenpad en de kraan en passen wij ook nog op je schoenen! (Voor schoolgroepen geldt een gereduceerd tarief)
Graag tot ziens op het blotevoetenpad.

Op avontuur op het blotevoetenpad
Op avontuur op het blotevoetenpad

Buitencentrum Drents-Friese Wold
Terwisscha 6a
8426 SJ Appelscha
tel: 0516-464020 e-mail: drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog