www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Probeersel!

16 juni 2016 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Ik heb me voorgenomen korte natuurfilmpjes te maken voor op het blog. Waarom? Schijnt dat filmpjes worden gewaardeerd op sociale media en daardoor graag worden bekeken. Ja, dan wil ik daar natuurlijk niet in achterblijven. Er is veel, heel veel te zien in het Drents-Friese Wold, zeker nu in de vroege zomer. Volop leven! Nu gebeurt het.

De filmpjes moeten wel kort zijn anders haakt de kijker af. Een halve minuut is al lang. Dat vind ik dan wel weer kort. Maar de kijker heeft het voor het zeggen in de sociale media wereld. Je denkt dat doe ik wel even. Vergeet dat maar! Prutsen en weer opnieuw is de werkelijkheid.  Zie hier het eerste probeersel. Tips? ik hoor ze graag!

Boswachter Corné Joziasse

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog