www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Der Gnomenweg, kabouterpad op zijn Duits!

18 augustus 2016 Joke van der Lei in Drents-Friese Wold
kabouterpad

Speciaal für unsere Deutsche Gästen hebben we sinds vandaag een Duitse vertaling beschikbaar van ons Kabouterpadboekje. Der Gnomenweg is de naam geworden. (En dus niet Kabouterpfad, zoals mijn eigen vertaling tot nu toe was ;))

Het Kabouterpad is een echte hit bij het Buitencentrum. Al sinds het allereerste begin lopen honderden kinderen per jaar deze route. Met geschminkte wangen en een kaboutermuts op gaan de kinderen op weg. Op zoek naar de kabouterpaaltjes die de weg wijzen naar het grote Kabouterbos. In het knapzakje iets lekkers voor onderweg, want het is hard werken voor de kabouters in spé. In het boekje staan opdrachtjes aangepast aan het seizoen.

De route is ongeveer 1,5 km lang en kan ook met een wandelwagen gelopen worden. De hele activiteit duurt ongeveer een uur. Je kunt starten tussen 10.00 en 16.00 uur, voor 17.00 uur moeten de spulletjes weer worden ingeleverd bij de balie. De kosten bedragen €5,00 per kind (incl. consumptie, kaboutermuts en verrassing). Je betaalt een borg van €10,00. Het is mogelijk om deze activiteit te doen tijdens een kinderfeestje of schoolreisje. Informeer naar de mogelijkheden bij het Buitencentrum. Klik hier voor de website van het Buitencentrum.

Kom je naar het Kabouterbos? Spiel und Spass im Gnomenwald Drents-Friese Wold!

Boswachter Joke van der Lei

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog