www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Uitnodiging Wilde natuur in het Drents-Friese Wold.

12 februari 2019 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Ook u bent van harte uitgenodigd op 26 februari

Het afgelopen jaar is in samenwerking met verschillende gebruikersgroepen een nieuw plan voor recreatie en routes opgesteld wat rekening houdt met de opdracht om ruimte te creëren voor een wilde natuurkern waar menselijke sporen zoveel mogelijk afwezig zijn. We zijn benieuwd naar uw reactie op het concept. Wijzigingen en aanpassingen zijn nog mogelijk.Tussen 15:30 en 19:30 bent u van harte welkom om kennis te nemen van de concept voorstellen voor wandelen, fietsen, ruiters en mtb- routes in het Drents-Friese Wold en de vorming van een kerngebied Wilde natuur.

Aanmelden is niet nodig.

Plaats: Villa Nova, Dorpsstraat 38, 8437 PB Zorgvlied

Meer informatie over het proces tot nu toe en concept kaarten, vindt u op onze website. De meest recente kaarten staan onderaan de lijst met Downloads. Op 26 februari is er alle gelegenheid om daarover vragen te stellen en met de verschillende partijen in gesprek te gaan.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog