www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Houtkacheldag Almere groot succes

27 februari 2014 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse kachelhoutdag in Almere en dit was een groot succes! In totaal hebben we 123 klanten voorzien van kachelhout. Het weer zat erg mee, precies toen er een pauze was ingelast ging het even regenen, maar toen we weer verder gingen was de lucht al weer opgeklaard.

Reserveren
We hebben dit jaar voor het eerst de klanten hout laten reserveren zodat we inzicht zouden krijgen hoeveel mensen we deze dag mochten verwachten. Aan de hand van een tijdschema hebben we de klanten verspreid over de hele dag laten komen. Als een soort wasstraat reden mensen met aanhangers en zelfs vrachtwagens door het bos waar dan acht grote stapels met hout lagen. Om dit vervolgens in te laden en door te rijden naar het eind waar men bij de kassa kon afrekenen.

foto: Rinus Lettinck
foto: Rinus Lettinck

Warm ontvangst
Voor het geval er mensen te vroeg waren konden ze wachten op de parkeerplaats voor de “wasstraat”. Medewerkers van Staatsbosbeheer stonden klaar met koffie of thee om de wachttijd aangenaam te laten verlopen.

foto: Rinus Lettinck
foto: Rinus Lettinck

Kachelhoutdag
Veruit de meeste klanten waren erg tevreden met de nieuwe aanpak, zelfs zo dat ze vroegen of er nog een houtkacheldag georganiseerd word. Dit is WEL het geval!
Binnenkort melden wij de nieuwe datum voor een volgende houtkacheldag.

Foto: Rinus Lettinck
Foto: Rinus Lettinck

Groeten,

Bram Kamerbeek
Leerling boswachter Staatsbosbeheer Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog