www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Staatsbosbeheer is verhuisd op stadslandgoed de Kemphaan

21 januari 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Afgelopen maandag zijn medewerkers van Staatsbosbeheer druk in de weer geweest met verhuizen. Het oude kantoor dat was gevestigd in het hoofdgebouw op stadslandgoed de Kemphaan is grotendeels leeg gehaald. Alle bruikbare spullen zijn mee genomen naar het nieuwe kantoor dat onderdeel uitmaakt van Buitencentrum Almeerderhout.

2015/01/img_0277.jpg
Het nieuwe kantoor is ingericht als een kantoortuin met vier vaste werkplekken en een vergaderruimte waar mensen kunnen flexwerken. Met de nieuwe locatie van het kantoor is Staatsbosbeheer zichtbaarder voor de bezoekers van het landgoed.

2015/01/img_0285.jpg
Buitencentrum Almeerderhout
Het kantoor is onderdeel van het buitencentrum waar onder andere klimpark Fun Forest, restaurant Buitengewoon lekker en de winkel van Staatsbosbeheer zijn te vinden. Het buitencentrum zal op 6 april officieel geopend worden voor publiek tijdens de jaarlijkse Doe- & kijkdag.
In het buitencentrum Almeerderhout is veel gewerkt met hout dat afkomstig is uit eigen bossen van Staatsbosbeheer.

2015/01/img_0293.jpg
contact
Staatsbosbeheer Almere
Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
stadsbossenalmere@staatsbosbeheer.nl

Thijmen van Heerde
Boswachter Staatsbosbeheer Almere

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog