www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

veel blije gezichten op de doe en kijkdag in Almere

7 april 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Veel publiek, blije gezichten, hier en daar een zonnetje, kortom veel tevreden bezoekers. De Doe- & kijkdag van Staatsbosbeheer op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere was ook dit jaar weer een groot succes. De bezoekers genoten van het frisse lenteweer op 2e paasdag en namen enthousaiast deel aan de georganiseerde activiteiten.

Foto: Wil Keurentjes
Foto: Wil Keurentjes

Veel kinderen stonden in de rij voor leuke uitdagende activiteiten zoals over het water lopen, lasergamen, gereedschapkistje timmeren en broodje bakken. De schaapherder en zijn hond trakteerde het publiek door met 200 schapen het evenement te bezoeken. Moeiteloos werden de schapen door het publiek geleid.

Foto: Wil Keurentjes
Foto: Wil Keurentjes

Dit jaar stond tijdens de doe en kijkdag ook buitencentrum Almeerderhout centraal. Het pas opgeleverde buitencentrum opende haar deuren voor het publiek en alle activiteiten waren dit jaar rondom het centrum georganiseerd.

Foto: Wil Keurentjes
Foto: Wil Keurentjes

Staatsbosbeheer bedankt alle collega’s, vrijwilligers, standhouders en sponsoren, want zonder hun inzet was dit mooie evenement niet mogelijk geweest!

Thijmen van Heerde
Boswachter Almere

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog