www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Ga mee vogels spotten in de Oostvaardersplassen

15 juni 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Het uitgestrekte moeraslandschap van de Oostvaardersplassen is uniek. Een gebied waar de natuur ongerept is en waarvan de vogel- en plantenwereld spectaculair mag worden genoemd. Langs de randen van de Oostvaardersplassen vind je allerlei routes die langs uitkijkpunten en vogelkijkhutten leiden.

Deze excursie voert naar vogelkijkhut De Schollevaar. Van 1 mei t/m 1 augustus is deze route uitsluitend toegankelijk onder begeleiding van een gids. De vogelkijkhut biedt u niet alleen een kijkje op de aalscholverkolonie, u ziet hier ook tal van andere vogelsoorten. De gids kan u er alles over vertellen. Ideaal voor de vogelaar en natuurfotograaf. Ga mee en geef je snel op!

foto: Ruben Smit
foto: Ruben Smit

Excursies vinden plaats op:

  • 27 juni 2015
  • 11 juli 2015
  • 25 juli 2015

De excursie start om 10.00 uur vanuit Buitencentrum Oostvaardersplassen, Kitsweg 1 in Lelystad.

Boeken kan via:
http://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/oostvaardersplassen/vogels-kijken-in-de-oostvaardersplassen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog