www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Enquête: Natuurbeleving rond Holwerd

17 mei 2017 Henk-jan in Fryslân

In het kader van haar opleiding bij Hogeschool Van Hall Larenstein enquêteert student Arya Seldenrath de komende tijd om erachter te komen of bezoekers van het Waddengebied geïnteresseerd zijn in kwelderactiviteiten en natuurbeleving in en rondom de buitendijkse kwelders in Holwerd. Help Arya  mee en vul de enquête in.

Kwelder-beleefactiviteiten
Wil je vogels kijken, houd je van struintocht op de kwelder of wil werken aan je mentale vitaliteit? Er zijn veel mogelijkheden om de kwelder te beleven en dat kan bij Staatsbosbeheer en It Fryske Gea. De buitendijkse kwelders rond Holwerd bieden volop mogelijkheden voor allerlei vormen van natuurbeleving en gezondheid/welzijn, zoals excursies en speciale arrangementen. Zowel Staatsbosbeheer als It Fryske Gea zijn benieuwd naar jouw wensen, behoeftes en ervaringen.

Ben je regelmatige bezoeker van het Waddengebied en ben je (potentieel) geïnteresseerd in natuurbeleving? Vul dan deze enquête in en help Arya met haar studie.

Mede namens Arya alvast onze hartelijk dank voor je medewerking.

Boswachter Henk-Jan van der Veen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog