www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Beleef de zomervakantie bij Staatsbosbeheer!

14 juli 2017 Boswachter Marjon Kommer in Fryslân

Staatsbosbeheer Zuid-West Friesland heeft de komende maanden weer een mooi en afwisselend programma. Er zijn activiteiten voor zowel jong en oud, zoals landschapschilderen en 'Spelen tot je groen ziet'.

Wat gaan jullie in de zomervakantie doen? (Ver-)blijven jullie in Friesland? Dan kunnen jullie, naast natuurlijk heerlijk wandelen, fietsen en varen door de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer, ook bijvoorbeeld eens een kijkje komen nemen in de eendenkooi Goëngamieden, proberen een landschap te schilderen, het dassenpad op gaan, spelen tot je groen ziet en mee gaan met nachtdierenexpedities.

Het kooikerhondje is vaste gast in de eendenkooi

Eendenkooi
Kijk op onze Buitenladder zomer 2017 waar en wanneer onze activiteiten plaatsvinden.

Onze eerst komende activiteit is zondag 16 juli: “Ontdek de geheimen van de eendenkooi Goëngamieden”. Op bijgaande poster Kijkmiddag eendenkooi  kun je zien wat er allemaal te beleven is die middag. Staatsbosbeheer wenst jullie een hele fijne zomervakantie toe met vele mooie belevenissen!

Boswachter Marjon Kommer

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog