www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Deze week Peelweek met zondag een mooie muzikale afsluiter!

27 juli 2016 staatsbosbeheerlimburg in Limburg

Van maandag 25 tot en met zondag 31 juli is er de jaarlijkse Peelweek in Nationaal Park De Groote Peel. Vanuit Buitencentrum De Pelen zijn er dan verrassende Peel Ontdektochten, interessante excursies, theater- en muziekvoorstellingen en nog veel meer (natuur)activiteiten te beleven. Op zondag wordt de Peelweek feestelijk afgesloten met een gezellig Limburgs/Brabants Muziekfestival! 

Een hele week activiteiten met voor elk wat wils!
Het programma van de Peelweek is zeer divers. Op maandag 25 juli zijn er sPEELse expedities, gezinstochten vol prikkelende en verrassende opdrachten. Wie meedoet met deze excursie ervaart letterlijk dat de Peel een veenmoeras is! Op dinsdag 26 juli is er een Zomerfeest op het Kabouterpad, met heel veel leuke extra’s voor de kleuterkabouters en een voorstelling van Poppentheater de Kleine Zon. Woensdag 27 juli kan je overdag meedoen met een Zin in Zomertocht en is er ‘s avonds een vleermuizentocht. Donderdag 28 juli kan je op Roverspad en speuren naar de schat van de Zwarte Raven. Op vrijdag 29 juli ontdek je je boswachter talenten als je meedoet met de Boswachtersacademie en kan je naar een voorstelling van Verteltheater Rabarber. Op Zaterdagavond 30 juli is er een Nachtzwaluwwandeling.

Wie van gezellige Streekmuziek houdt kan op zondag 31 juli zijn hart ophalen. Na een hele week natuuractiviteiten wordt de Peelweek afgesloten met iets waar Peelbewoners dol op zijn: muziek! Het programma is goed gevuld met Brabantse en Limburgse muzikanten die allemaal uit de directe omgeving van De Groote Peel komen. Met optredens van: de Coconblazers, Seniorenorkest Cranendonck, Zum Grünen Kranz, Shantygroep aan Paol 60 en Gerard van Kol.

Alle activiteiten in de Peelweek starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl/peelweek2016 voor het complete Peelweekprogramma en meer informatie over aanmelden en deelnamekosten!

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog