www.boswachtersblog.nl/ Limburg

“Lichtblauwe lucht” in de Schadijkse Bossen

25 september 2017 Boswachter Andy Liebrand in Limburg

Bijna dagelijks verschiet de lucht boven de Schadijkse Bossen van kleur. Van somber grijs, fleurig blauw naar dreigend zwart en weer terug. Maar op 6, 8 en 10 september was het alleen maar “Lichtblauwe lucht” die de boventoon voerde in de Schadijkse Bossen.

Herberg de Troost

In de Schadijkse Bossen, vlak bij het Limburgse plaatsje America, traden de muzikanten van Herberg de Troost live op met hun voorstelling “Lichtblauwe lucht”.
In Herberg de Troost ontmoeten Jack Poels, Tren van Enckevort en een aantal bevriende muzikanten elkaar op bijzondere locaties waar ze sfeervolle, intieme optredens verzorgen. Optredens die door de unieke aankleding, het heerlijke eten en drinken en de band op aanraakafstand meer zijn dan de som van de verschillende delen.

Open plek in het bos

Na de Norbertuskerk, de Mèrthal en een tuinderskas hadden de muzikanten dit jaar hun oog laten vallen op een open plek midden in het bos. Deze prachtige open plek was voor drie avonden omgetoverd in een sprookjesachtige plek met betoverende muziek. Gezelligheid, lekker eten en een pilsje in de hand maakte de avond compleet en onvergetelijk . Wat rest zijn de herinneringen èn de aftermovie. Voor wie het heeft meegemaakt mooi om even terug te kijken en voor wie er niet bij was een mooie sfeerimpressie.

Klik hier voor de aftermovie.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog