www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Diemerbos zoekt Horecaondernemer

29 januari 2018 Boswachter Jan van Assema in Noord-Holland

Staatsbosbeheer is op zoek naar een horecaondernemer voor het Diemerbos. Het Diemerbos biedt voor bijna elke bezoeker wat wils; een speelbos, ruiterpaden, ligweides, mooie natuur met wandelpaden en fietspaden. Alleen een horecagelegenheid ontbreekt, waar bezoekers bijvoorbeeld een kopje koffie of thee kunnen drinken. Dat wil Staatsbosbeheer veranderen. Daarom start de werving van een horecaondernemer. Een ondernemer die een unieke horecalocatie dicht bij de stad en in een prachtig stadsbos wil ontwikkelen en exploiteren. Plannen kunnen worden ingediend tot uiterlijk 12 maart.

De campagne om een geschikte ondernemer te vinden voor de nieuw te ontwikkelen horecavoorziening in het Diemerbos start deze week. Via diverse kanalen worden ondernemers opgeroepen hun plannen voor de locatie aan de Muiderstraatweg in Diemen in te dienen.

 

Gastvrije horecavoorziening

De locatie die Staatsbosbeheer voor de horecavoorziening heeft, ligt bij de hoofdentree van het Diemerbos, aan de randen van Diemen en Amsterdam Zuidoost. Een belangrijke eis is dat de plannen passen in het groene landschap en dat het etablissement duurzaamheid uitstraalt. Daarnaast moeten ook de huidige bezoekers van het bos zich er welkom voelen.

 

Het Diemerbos

Staatsbosbeheer is eigenaar van het relatief jonge Diemerbos. De organisatie beheert het terrein van circa tweehonderd hectare en houdt de recreatieve voorzieningen op orde. Een horecaconcept, eventueel aangevuld met andere recreatieactiviteiten zoals educatie, sport of spel, vormt een welkome aanvulling op de huidige voorzieningen in het bos.

 

Selectieprocedure

Ondernemers kunnen hun plannen indienen tot uiterlijk 12 maart 2018. Kijk voor meer informatie op www.staatsbosbeheer.nl/zakendoen/ondernemer-gezocht/horeca-diemerbos.

reageren

geef een reactie

  • Medona Wells
    12 februari 2018 om 10:55

    I genuinely treasure this season since I really love to go outside at snow falling it genuinely give you enchanting feeling to your perspective. When you are not content with your composed work errand so keep partner with Best Assignment Writer Service and acknowledges this atmosphere with no weight.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog