www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Spetteren en spatten

24 juli 2014 boswachters in Overijssel
Distels worden verwijderd op het strandje van Den Nul.
Distels worden verwijderd op het strandje van Den Nul.

Met dit mooie weer is er niets fijner dan spetteren en spatteren in water in de openlucht. Daarvoor hoeft u niet ver weg te gaan. Zwemmen en spelen kan ook heerlijk in de zwemplas de Lange Kolk bij Infocentrum IJssel Den Nul.

De provincie heeft ter informatie recentelijk een officieel bord geplaatst waarop aangegeven staat wat de waterkwaliteit van het zwemwater is en welke voorzieningen er zijn.

En wij hebben het strandje weer ontdaan van begroeiing. Er is nu weer veel speelgelegenheid in het zand. De parkeerplaats is opgeruimd en uitgebreid. Vorig jaar zijn de leuningen van de steigerrand vervangen. En zo werken we er hard aan om de Lange Kolk een heerlijke voorziening voor alle zwemliefhebbers te laten zijn. De ligweide is een heerlijke plek om te zonnen of om onder de bomen in de schaduw een boek te lezen. Kom genieten van een lange mooie zomer.

 

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog