www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Samen surveilleren met de politie op de IJssel

26 augustus 2014 boswachters in Overijssel

Foto: Anja Nijssen
Recentelijk was ik met twee agenten van IJssellandpolitie op pad. Niet te land maar op het water.

In het kader van samenwerking voeren we gezamenlijk met de politieboot van Zwolle naar Deventer.

Vanaf het water zie je het vasteland langs de mooiste rivier van Nederland vanuit een heel ander perspectief. Ook zie je andere situaties. Door samen op pad te gaan leren we van elkaar. Ook als je bezoekers moet aanspreken die zich niet aan de regels van de terreinen houden. Om meer inzicht in elkaars organisaties te krijgen stelde ik voor om elkaar op een later moment uitgebreider te informeren.

Dat schept wederzijds begrip en een prettige manier van werken in het veld. Het samen buiten zichtbaar zijn is naast een nuttige, tevens een efficiënte vorm van samenwerken. Groen en blauw versterken elkaar op deze manier.
Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog