www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

In het Sprookjebos!

17 december 2014 boswachters in Overijssel

Kom en bezoek het sprookjesbos! Waar?

Dat kan op de eerste verdieping in de hoekruimte van het Infocentrum IJssel Den Nul.

Deze hoek is omgetoverd tot een fijne plek om te spelen met natuurmaterialen en oud Hollands speelgoed.

De timmerman van het Olster Erfgoed maakte op mijn verzoek mooie zitbanken en een toegangspoort. Een voormalig schoolmeester met een prachtig handschrift wilde wel een takkenlettertekst op de boog maken. En een handige collega zaagde een eekhoorn. Bloemen, boeken en krukjes maken er een echt gezellig hoekje van. Een sprookjesbos om te spelen maar ook om samen met de boswachter of educatieve vrijwilligers met natuuractiviteiten aan de slag te gaan. Een gezellige plek om te starten voor activiteiten buiten in de natuur. Neem uw (klein)kinderen mee bij een bezoekje aan het Infocentrum. Of vraag aan de balie naar de mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje in het sprookjesbos. www.infocentrumijssel.nl

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen
In het sprookjesbos

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog