www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Een hengeltje uitwerpen

7 maart 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

De afgelopen weken is er door de agrarische natuurvereniging Groen Salland hard gewerkt bij het Infocentrum IJssel Den Nul. Er is gesjouwd met planken en palen, er is grond verzet met een kraantje, er is getimmerd, gezaagd en geschroefd. En er is een nieuw stukje wandelpad aangelegd.

De nieuwe steiger. Foto: Anja
De nieuwe steiger. Foto: Anja

Er werd namelijk gewerkt aan de realisatie van een heuse vissteiger. Deze nieuwe recreatieve voorziening bij het Infocentrum ligt in het verlengde van het wandelpad parkeerplaats/Lange Kolk in de nabijheid van de ooievaarspaal. De Provincie Overijssel zorgde voor de benodigde financiering. De vissteiger is bedoeld voor iedere visser , maar is vooral ingericht voor de minder valide visser.                                                   We zijn blij met deze nieuwe aanwinst.

Met vriendelijke natuurgroeten,                                                                       IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog