www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Expeditie Loevestein door de ogen van de fotograaf

8 oktober 2015 rivierengebied in Rivierengebied
Expeditie Loevestein
Expeditie Loevestein
Expeditie Loevestein
Expeditie Loevestein

Met het jeugdprogramma expeditie Loevestein hebben al vele kinderen kennisgemaakt met de uiterwaarden van de Bommelerwaard. Kinderen gaan zelf op avontuur, ontdekken de natuur en leren deze kennen. Bij één van de expedities is fotograaf Hans van den Bos mee geweest. Naast heel mooie foto’s heeft hij ook een erg leuke blog geschreven de expeditie.

 

“Niet te houden zijn ze. Nauwelijks uit de auto vliegen ze over het hek en schieten als speelse kalveren het weidse natuurgebied in. Op hun stoere kaplaarzen stuiteren ze door het ruige gras van de uiterwaard. Ze negeren modderplas en koeienvlaai. Wie het eerst bij de groene keet is!”

 

Nieuwsgierig naar de rest van de blog van Hans? Lees hem helemaal op: http://bosbeeld.nl/2015/10/natuurles-in-de-natuur/

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog