www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Sneakpreview Fort Pannerden

12 januari 2016 staatsbosbeheerflevoland in Rivierengebied

Fort Pannerden is een spannende plek. Maar die wordt nóg spannender, met een nieuwe inrichting en nieuwe beleef-programma’s. De veranderingen in het fort kun je al zien tijdens een ‘sneak preview’ op zondag 17 januari. Iedereen is welkom bij de première van de Fort-Pannerden-film in de gloednieuwe filmzaal, maar kan ook rondkijken in de winkel en het bezoekerscentrum. Vrijwilligers zijn aan het werk aan het immense instructiekanon, dat vanaf de heropening – april 2016 – buldert in het fort. De fortdeuren zijn op 17 januari open van 12.00 – 16.00 uur. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op de website van het fort.

Staatsbosbeheer nodigt iedereen uit om te genieten van de prachtige natuur rondom het fort. Een wandeling door de Klompenwaard is een aanrader en wie weet komt u onderweg wat moois tegen. Wij zouden het heel erg leuk vinden als u dit met ons deelt via Twitter of Instagram onder #klompenwaard

Thijmen van Heerde
Boswachter Gelderse Poort

reageren

geef een reactie

  • Freshwater sculpin taking care of eggs, video | Dear Kitty. Some blog
    13 januari 2016 om 15:09

    […] Fort Pannerden: here. […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog