www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

De Gelderse Poort door de ogen van

21 november 2016 Boswachter Thijmen van Heerde in Rivierengebied
de Millingerwaard

Donderdag 1 september is een dag die ik niet snel vergeten zal. De Gelderse Poort was deze dag namelijk het strijdtoneel van meerdere BN’ers. Het tv programma “Het Perfecte Plaatje” bezocht de Millingerwaard. Een natuurgebied met prachtige riviernatuur langs de Waal. In ‘Het Perfecte Plaatje’ gaan Bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. Elke week krijgen ze een opdracht van de jury. Deze dag kregen de deelnemers de opdracht om hun mooiste natuurfoto te maken.

Als boswachter zou ik wel weten waar ik heen zou gaan, maar wat fotografeer je als je dit prachtige natuurgebied van zo’n 500 hectare niet kent. Het was leuk om te zien hoe creatief en soms vastberaden de BN’ers het ‘gevecht’ met de natuur in de Millingerwaard aangingen.

Vandaag is bij RTL4 te zien hoe de BN’ers hebben geprobeerd het perfecte plaatje te maken van de natuur in de Millingerwaard en wie dat het beste is gelukt volgens de jury. Ben jij, net als ik nieuwsgierig hoe de Gelderse Poort eruit ziet door de ogen van deze BN’ers?

Kijk dan om 21:30 bij RTL 4 naar “Het Perfecte Plaatje

img_3267

reageren

geef een reactie

 • Jose Schamp
  21 november 2016 om 22:08

  Dag Thijmen,

  Wat een mooi natuurgebied. Als jij wel zou weten waar je heen zou gaan om te fotograferen, wil je misschien tips geven? Ik ben hobbyfotograaf en dol op de natuur. Waar zou ik de mooiste plekken kunnen vinden of wat zou je zeker aanraden? Dank voor je reactie!

  hartelijke groet,
  Jose Schamp

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog