www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Staatsbosbeheer zoekt vrijwilligers

19 februari 2017 Boswachter Erik de Bruijn in Rivierengebied

Eind 2017 opent Staatsbosbeheer een nieuw bezoekerscentrum met een winkel, in De Bastei aan de Nijmeegse Waalkade. Dit biedt kansen voor u om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een leuke groene organisatie. Om het bezoekerscentrum goed te laten draaien is Staatsbosbeheer op zoek naar vrijwilligers voor diverse vacatures.

Wij zijn op zoek naar:

  • een gastvrouw/-heer. Vindt u het leuk om het bezoekers naar hun zin te maken en daarbij te informeren over de werkzaamheden van Staatsbosbeheer? Over de natuur in de Gelderse poort en de verschillende activiteiten in de omgeving?
  • een gids. Vindt u het leuk om met een groep mensen er op uit te trekken? Om mensen natuur te laten beleven?
  • een educatie vrijwilliger. Heeft u ervaring of affiniteit met lesgeven en vindt u het leuk om excursies te geven aan basisschoolkinderen? Of om aan de slag te gaan met educatieve programma’s op basisscholen in Nijmegen en omgeving?

Zit er iets bij wat u aanspreekt? En heeft u zin om aan de slag te gaan? Bent u communicatief vaardig, gastvrij en vindt u het leuk om uw leefomgeving beter te leren kennen? Kijk dan naar onze vacatures op www.staatsbosbeheer.nl/vrijwilligersgeldersepoort  en reageer voor 15 maart 2017

Stuur een mail naar geldersepoort@staatsbosbeheer.nl met daarin een korte motivatie op de functie die bij u past. Na de sluitingsdatum zullen er gesprekken volgen om kennis te maken en de functie invulling nader te bespreken. We horen graag van u!

Groeten,

Erik de Bruijn

 

 

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog