www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Parkeerplaats in het vennengebied krijgt opknapbeurt

16 januari 2018 Boswachter Lydie van Santen in Rivierengebied
Locatie parkeerplaats

Locatie parkeerplaats

In januari worden er werkzaamheden verricht aan de parkeerplaats in het Hatertse en Overasseltse vennengebied. Het betreft de parkeerplaats met ingang ter hoogte van de Diervoort. Zowel de indeling als de halfverharding worden geoptimaliseerd om het publiek beter van dienst te kunnen zijn. Nieuwe fietsenrekken krijgen weer een plek naast de parkeerplaats.

Optimalisatie

De indeling van de parkeerplaats wordt aangepast. Door de middenberm te versmallen kunnen er in de toekomst meer auto’s veilig parkeren op de parkeerplaats. De middenberm wordt opnieuw beplant met een haag bestaande uit Veldesdoorn. Ook de halfverharding van de toegangsweg en de parkeerplaats krijgen een nieuwe toplaag en worden dusdanig aangelegd dat de afwatering vlot verloopt. Tevens worden er nieuwe fietsenrekken geplaatst.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is een deel van de parkeerplaats beschikbaar omdat er gefaseerd gewerkt wordt. Op de dag(en) dat er aan de toegangsweg gewerkt zal worden is het noodzakelijk om elders de auto te parkeren, dit zal ter plekke aangegeven worden.

Vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden?

Stuur een reactie op deze blog of mail naar l.vansanten@staatsbosbeheer.nl.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog