www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kom chillen bij de boswachter als de leraren staken

28 mei 2018 Boswachter Thijmen van Heerde in Rivierengebied

Woensdag 30 mei staken de basisschoolleraren in Gelderland en Overijssel en kunnen veel kinderen niet naar school. Voor de boswachter in de Gelderse Poort reden genoeg om de deuren van de natuur wagenwijd open te zetten. Staatsbosbeheer organiseert daarom a.s. woensdag tussen 11.00 en 15.00 uur "chillen bij de boswachter". Kinderen kunnen op deze dag samen met hun ouders de prachtige natuur van de Gelderse Poort ontdekken. Dus ouders opgelet! Wij helpen jullie graag op deze plotseling verplichte vrije dag aan een leuke opvulling.

Staatsbosbeheer nodigt alle basisschoolkinderen aanstaande woensdag uit om naar de Bastei in Nijmegen te komen voor leuke binnen en buitenactiviteiten. Vanuit dit nieuwe centrum kun je tussen 11.00 en 15.00 uur leuke dingen doen die in het teken staan van de natuur. Neem je eigen lunch mee en maak er een gezellige dag van samen met de boswachter, vrijwilligers en andere betrokkenen.

De boswachter heeft speciaal voor jou het volgende aanbod:

  • speurtocht door de Stadswaard
  • ontdek de onderwaterwereld van de Gelderse Poort
  • ga op de foto als een echte boswachter
  • bak je eigen broodje boven een kampvuur
  • stel jouw natuurvragen aan de boswachter
  • ontdek het dier van de maand “de zwarte stern”

Staatsbosbeheer vindt het belangrijk dat alle kinderen samen met hun ouders kunnen genieten van de natuur en biedt daarom deze dag aan.
Wij vragen u als blijk van waardering een leuke bijdrage mee te nemen voor ons crowdfundingproject namelijk het realiseren van een aquarium in de Bastei. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.buitenfonds.nl/bastei   

Praktische informatie
Waar:   De Bastei, Waalkade 83, 6511 XR Nijmegen
Tijd:      11.00 tot 15.00 uur
Kosten: Wij vragen voor deze dag een bijdrage voor ons crowdfundingproject in de Bastei.

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog