www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kom op de koffie bij drie boswachters

16 januari 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Winters bos, foto: Marco van de Burgwal

Winters bos, foto: Marco van de Burgwal

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Woensdagmiddag 23 januari is er de maandelijkse koffiemiddag en kun je gezellig met de boswachters van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer een gesprek aanknopen.

Dit keer is boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Ze wordt vergezeld door Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer en ook zal de nieuwe boswachter Twan Teunissen aansluiten. Twan is boswachter van de Bruuk, de Gelderse Poort en de Duivelsberg. Kom kennis maken met deze kersverse boswachter van Staatsbosbeheer. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 23 januari tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed de Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

reageren

geef een reactie

  • Jaap Wemerman
    21 januari 2019 om 11:26

    Ik woon in Groesbeek; en ben op zoek naar een aantal (ca 5 ) stammetjes ca L 2mtr x daim 30cm) (voor een boomhut) Kan ik die hier in de buurt kopen? Vrgr

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog