www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Naar buiten in mei!

1 mei 2016 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

Door boswachter Laurens Bonekamp

Wat is het toch fijn die lente! De natuur wordt weer groen, er is volop nieuw leven en het buitenseizoen is echt begonnen. Dit is toch één van de mooiste tijden van het jaar. De natuur verandert haast met de dag. Oftewel tijd om juist tijdens dit jaargetijde de natuur in te gaan!

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn hebben wij in mei ook weer een leuk aanbod aan activiteiten in de Schoorlse Duinen. Zo kan je alles leren over roofvogels, de vele verschillende soorten naaldbomen ontdekken met een gids, op pad met de Zonnetrein en niet te vergeten de jaarlijkse klassieker; de dauwtrap wandeling.

Buitenladder Mei

Buitenladder Mei.jpg

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog