www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Bijna alle bankjes gesponsord in de Schoorlse Duinen

8 mei 2023 Boswachter Yvonne van der Meer in Schoorlse Duinen

Wie wel eens in de Schoorlse Duinen komt heeft ze zeker zien staan: de bankjes met vaak een mooie tekst erop. Tien jaar geleden zijn we gestart met een sponsorproject om bankjes die vervallen waren te vervangen.

Met dank aan vele betrokken sponsoren hebben we inmiddels bijna alle banken kunnen vervangen. Daardoor kunnen de duizenden bezoekers die jaarlijks de Schoorlse Duinen aandoen tijdens hun wandeling op prachtige plekjes uitrusten en genieten van de omgeving.

Laatste 4 sponsorbankjes

We hebben op dit moment voor 4 banken nog geen sponsor. De kosten voor het sponsoren van een bankje zijn 500 euro per bank. Het is mogelijk om een herinneringsplaatje te laten plaatsen op het bankje. De tekst en lay-out wordt opgesteld in overleg met de boswachter. Meerprijs voor het plaatsen van het herinneringsplaatje is 30 euro.

Het gaat om bankjes op de volgende locaties: 84, 90, 89 en 78:

Aanmelden voor een sponsorbank kan via dit formulier. Als er voldoende aanmeldingen zijn sluit het formulier automatisch.

Bankjes in andere gebieden

Is het niet gelukt om een bankje in Schoorl te sponsoren? Het is ook mogelijk om bankjes in onze andere gebieden in de Kop van Noord-Holland te sponsoren, bijvoorbeeld in het Robbenoordbos, De Weelen of op Wieringen. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens op www.buitenfonds.nl.

reageren

geef een reactie

 • Dick Koster
  13 mei 2023 om 12:44

  Mooi bericht, Yvonne.
  Bedankt ook dat je op alle beloofde plekken ook een nieuwe bank heb laten plaatsen.
  Ik moet bekennen dat ik de nieuwe banken van het Buitenfonds er mooier afgewerkt vindt uitzien dan de exemplaren die wij eerder hebben geplaatst.
  Succes met le laatste vier.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog