www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Maak de Schoorlse Duinen zwerfafval vrij op 13 mei!

4 mei 2017 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen
12 summits poster Noord-Holland

12 summits poster Noord-Holland

Tijdens de internationale Let’s Clean Up Europe week, zal op zaterdag 13 mei de 12 Summits plaatsvinden. Let’s make it clean up top!

Samen met actieve bewoners uit de omgeving en andere enthousiastelingen gaat 12 Summits de hoogste top van de provincie Noord-Holland zwerfafvalvrij maken! Die top is natuurlijk ons Klimduin met een hoogte van 54 meter boven N.A.P.

Om 14.00 uur wordt er verzameld voor café Zilte Zoen Schoorl, Duinvoetweg 10 in Schoorl. Vanaf de voet van het Klimduin wordt met stokken en zakken al prikkend de weg vervolgd naar de hoogste top van Noord-Holland. De wandeling zal een afstand van ongeveer 2 km bedragen en duurt uiterlijk tot 16.00 uur.

Help jij mee de Schoorlse Duinen zwerfafvalvrij te maken? Meld je dan aan op www.12summits.nl

Meer informatie is te vinden op de 12 summits poster Noord-Holland.

reageren

geef een reactie

 • Ximaar
  11 juli 2017 om 18:28

  Wat is er op tegen om dit ook op andere dagen en andere plaatsen te doen? Zelf raap ik per wandelrondje de 5 meest in het oog springende items op. Als iedereen dat doet, dan is NL binnen een week zwerfvuilvrij. Na 5km door de Schoorlse duinen kom ik vaak niet aan de 5. Het is er gelukkig erg schoon. Behalve dan de sigarettepeuken onder de zitbanken. Die zie je bijna niet. Laatst weer 20 stuks bij een afgelegen bank. Zoiets telt bij mij dan wel als 1 item.

 • Jacqueline Boeckhorst
  5 mei 2017 om 14:03

  De Zilte Schoen? Nieuwe tent in Schoorl? Je bedoelt vast Zilte Zoen…

  • Boswachter Laurens Bonekamp
   5 mei 2017 om 15:00

   Beste Jacqueline,

   Bedankt voor het doorgeven, helemaal overheen gelezen. Ik heb het aangepast.

   Met vriendelijke groet,

   Boswachter Laurens

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog