www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Per wadkano op zoek naar de zeehond

15 mei 2015 Boswachter Remi in Terschelling

Vanaf aanstaande zaterdag is het weer mogelijk om vanuit je kano naar de zeehonden te speuren bij Terschelling. Het is de ultieme manier. Geruisloos en laag op het water kom je vrijwel oog in oog met de zeehonden.

MooiWeer organiseert al vele jaren bedrijfsuitjes, schoolreizen, vergaderingen, teambuildings en activiteiten voor alle doelgroepen op Terschelling. En sinds vorig jaar in samenwerking met ons het Wadkanoën: een van de meest bijzondere manieren om het Wad te beleven.

Nederland heeft, net als Afrika, z’n eigen Grote Vijf. Landelijke organiseren collega’s van ons de komende maanden door heel Nederland safari’s om in eigen land ons beestachtige kwintet te bekijken. En bij ons op Terschelling kan je op Wadsafari naar de zeehonden!

We vertrekken vanaf het Groene Strand op West-Terschelling. Varend onder het eiland door ervaar je op een unieke manier dit prachtige dier.

Het wadkanoën is mogelijk vanaf zaterdag en in de vakanties op dinsdagen, tot eind augustus. Kaartjes zijn te verkrijgen via de VVV Terschelling.

DSC00265

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog