www.boswachtersblog.nl/ Texel

Autocrossers in de duinen

13 februari 2013 Boswachter Erik van der Spek in Texel

De laatste weken zijn er weer regelmatig meldingen van crossen met auto’s in het Nationaal Park de Duinen van Texel. Meldingen van waarnemingen van dit wangedrag bij de politie (0900884) of Staatsbosbeheer worden op prijs gesteld. Dankzij opgenomen kentekens konden enkele rijders door medewerkers van de politie en Staatsbosbeheer op hun gedrag worden aangesproken. SONY DSC

Gisteren kregen we een melding van sporen en auto onderdelen op het wandelpad door de Westerduinen. De meeste losse onderdelen bleken bij een bezoek al te zijn opgeruimd. Alleen de verloren olie was wel achter gelaten voor Staatsbosbeheer.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Jos van den Berg
    16 februari 2013 om 14:17

    ‘Dankzij opgenomen kentekens konden enkele rijders door medewerkers van de politie en Staatsbosbeheer op hun gedrag worden aangesproken.’ Huh?? Dit crossen is van een andere orde dan een loslopende hond of buiten de paden lopen en al vaker geconstateerd. Ik mag hopen dat SBB/Politie meer doen dan aanspreken. Wat dacht u van verbaliseren en de schade verhalen i.p.v. een opgestoken vingertje.

  • Els ten Napel
    13 februari 2013 om 13:23

    Niet best…ik dacht dat het grootste probleem in de Westerduinen het drollenparadijs van de hondenuitlaters was dat ik daar regelmatig aantref.

  • Ton
    13 februari 2013 om 12:23

    en ik maar denken dat er alleen maar nette en normale mensen wonen op Texel

    • Annelies
      13 februari 2013 om 18:50

      Ton, dat zou een saaie boel zijn.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog