www.boswachtersblog.nl/ Texel

Stank voor dank met de kerstdagen.

26 december 2013 Boswachter Erik van der Spek in Texel

toiletgebouw opengebroken
Vandalen hebben deze kerst het toiletgebouw bij de barbecues in De Dennen op Texel opengebroken en een grote stinkende boodschap achtergelaten. De deur is geforceerd, mogelijk is hier vuurwerk bij gebruikt. Het slot is vernield en de deur en sponning zijn beschadigd.
In de winter zijn de toiletten afgesloten om bevriezing te voorkomen. Dankzij een bijdrage van het Nationaal Park Duinen van Texel kan de service van toiletten van april tot en met oktober nog steeds aan de bezoekers van De Dennen worden aangeboden. Vandalisme brengt het voortbestaan van deze service in gevaar.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

 • ed nijhof
  7 januari 2014 om 19:46

  Erik,
  Het is ontzettend jammer dat dit is gebeurd. Helaas ontkomen we er niet aan, er is nu eenmaal een aantal zielige personen dat blijkbaar geniet van vernielzucht. Niettemin vrolijk doorgaan en richt je maar op alle dankbare mensen die op een gezonde manier van jullie werk/excursies genieten.
  Ed Nijhof

 • Bob Esselink
  27 december 2013 om 09:38

  Asociale klootzakken zullen er helaas altijd blijven, ik hoop dat het geen Texelaars zijn die dit hebben aangericht. Complimenten voor degene(n) die e.e.a. hebben opgeruimd.

 • Wim Bos
  26 december 2013 om 17:23

  Inderdaad stank voor dank,treurig.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog