www.boswachtersblog.nl/ Texel

Leerlingen Bruinvisschool Texel ruimen zwerfvuil bij Paal 17

29 september 2014 Boswachter Erik van der Spek in Texel


Vandaag zijn leerlingen van de Bruinvisschool uit Oudeschild actief met het ruimen zwerfvuil in het Nationaal Park Duinen van Texel bij Paal 17. De actie is georganiseerd door AquaTX en de verzamelde rommel wordt gebruikt voor een kunstproject van Artex.
Het strand en het parkeerterrein bij Paal 17 worden regelmatig schoongemaakt. Vandaag is er in de duinen gezocht naar rommel die daar vandaan het gebied is in gewaaid. Soms materiaal dat er al langer ligt en in stukken uiteen aan het vallen is. Dan is goed te zien hoe stukkenplastic uiteindelijk deel van de plasticsoep worden en niet verdwijnen. Staatsbosbeheer is blij met de hulp die we krijgen om van deze rommel af te komen.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Blewbird
    29 september 2014 om 19:35
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog