www.boswachtersblog.nl/ Texel

Hout uit bosje op Dorpzicht wordt als brandhout verkocht

22 december 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel


Zaterdag 19 december is het eerste brandhout verkocht op het erf van de schuur van de Witteblom aan de Hollandse weg in De Cocksdorp. Hout dat vrijgekomen is bij het verwijderen van het bosje op Dorpzicht in opdracht van de Provincie Noord-Holland. De verkoop is door de provincie uitbesteed aan De Slufter beheer en onderhoud, de opbrengst van het hout wordt besteed binnen het project herinrichting Dorpzicht. Staatbosbeheer begeleid de werkzaamheden voor de provincie. Er is nog brandhout te koop, meer informatie:info@deslufter.com 06 215 935 97 of 06 504 486 04

Boswachter Edwin van Egmond

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog