www.boswachtersblog.nl/ Texel

Afscheid van collega Aris Ellen

2 juli 2020 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Vorige week heeft team Texel afscheid genomen van Aris Ellen. Na bijna 20 jaar inzet bij Staatsbosbeheer gaat Aris met pensioen. We zijn dankbaar voor zijn inzet en zullen zijn energie en enthousiasme missen in het team. We hopen hem ook de komende jaren nog vaak tegen te komen in het veld!

Als je hem ziet verwacht je dat Aris zeker nog 12,5 jaar moet voor zijn pensionering. De 20 jaar als boswachter op Texel heeft hem jong gehouden! De eerste jaren werd Aris via aannemingsbedrijf Tatenhove ingehuurd door Staatsbosbeheer. Team Texel kon al snel niet meer zonder hem en 13,5 jaar geleden kwam hij officieel in dienst. Aris legde de lat hoog en wist altijd alles te fixen; van trekker tot motorzaag. Als je slordig was geweest en spullen niet teruglegde op de juiste plek dan kreeg je het zeker te horen! Dankzij Aris was de werkschuur netjes en optimaal ingericht. Hij hield collega’s scherp en zorgde ervoor dat de natuur op Texel er strak bij lag. Daarnaast heeft Aris in zijn tijd bij Staatsbosbeheer onder andere toezicht gehouden, monitoring gedaan en in de vogelwacht gestaan. Hij heeft ook veel excursies voor ons gelopen en deelde zijn kennis en enthousiasme voor de Texelse natuur graag met bezoekers. Niet alleen buiten, ook binnen het team bracht hij energie en enthousiasme. Aris, namens team Texel: Bedankt en tot snel in het veld!

 

reageren

geef een reactie

 • Annelies Etienne
  3 juli 2020 om 10:21

  Nog een heel mooi leven na een werkzaam leven geniet ervan en natuurlijk van de natuur blijven houden

 • Ewoud Benschop
  2 juli 2020 om 13:38

  Aris, geniet van je welverdiende pensioen.

  • Niek Borsboom
   3 juli 2020 om 10:25

   Aris, gewoon lekker doorgaan. Dank je wel voor de fijne samenwerking

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog