www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Tv-serie ‘Mijn mooiste plek’ weer van start

8 juni 2018 Boswachter Claudia Wessel in Utrecht
Mijn Mooiste Plek

Mijn Mooiste Plek

Vanaf aanstaande zondag zendt RTV Utrecht het derde seizoen van Mijn Mooiste Plek uit. In deze zesdelige serie gaat presentatrice Evelien de Bruijn met kijkers op pad naar hun mooiste plek in Utrecht. Ook laten boswachters elke week bijzondere plekjes in het prachtige Utrechtse landschap zien.

Aandacht voor het mooie Utrechtse Landschap

De verschillende afleveringen van Mijn Mooiste Plek brengen de natuur in onze regio extra onder de aandacht. Het laat niet alleen zien hoe prachtig en divers de natuur hier is. Je krijgt als kijker volop tips over wat er allemaal te doen is in de natuur van onze provincie. Voor jong én oud!

Ook Staatsbosbeheer in Mijn Mooiste Plek

Staatsbosbeheer ontbreekt natuurlijk niet in deze serie. In aflevering 1 van Mijn Mooiste Plek neemt boswachter Corien Koreman je mee naar een winters Leersumse Veld, waar schaatsliefhebbers in een sprookjesachtige omgeving het ijs op gingen. Boswachter Paul Suurmond legt in aflevering 2 uit wat hij zo bijzonder vindt aan het IJsselsteinse bos; een bos dat nog jong is. In de week daarna leidt boswachter Tineke Harlaar je rond in ‘Werk aan de Groeneweg’, dat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In aflevering 4 zien we Boswachter Corien weer terug, met een mooi verhaal over de Grebbelinie. In aflevering 5 doen we even niet mee, maar we sluiten de serie af met een item over het Noorderpark. Dit doen we samen met collega-organisaties.

Vanaf nu elke zondag te zien

‘Mijn Mooiste plek’ is vanaf dit weekend dus elke zondag te zien bij RTV Utrecht. Er is geen vaste uitzendtijd maar de  aflevering wordt meerdere keren uitgezonden. Ga er aanstaande zondag 10 juni dus lekker voor zitten en geniet van de eerste aflevering over onder andere het Leersumse Veld met boswachter Korien Coreman. Veel kijkplezier!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog