www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

BinnensteBuiten Festival op fort bij Rijnauwen

14 september 2018 Boswachter Corien Koreman in Utrecht

In het weekend van 22 en 23 september 2018 strijkt het lifestyle programma van KRO-NCRV BinnensteBuiten neer op het Fort bij Rijnauwen in Bunnik. Al het leuks van het televisieprogramma is dit weekend voor een speciale uitzending verzameld op deze magische locatie.

Het programma staat bol van leuke activiteiten op gebied van eten en drinken, muziek, lifestyle, tuin en natuur. Er zijn kookdemonstraties van BinnensteBuiten-chefs Alain, Sharon, Ramon, Leon en Nadia, je kunt wijn proeven met sommelier Lendl, je groene vragen stellen aan  tuinspecialist Martin of een krijtbord maken met interieurexpert Theo-Bert. Onze BinnensteBuiten boswachter Marieke Schattelijn is samen met onze Utrechtse boswachters aanwezig voor een gesprek over de natuur op deze plek en rondleidingen. De fortgidsen nemen je mee in de geschiedenis van het fort en laten je de imposante gebouwen van binnen zien.

Maar er is meer!
Er zijn van diverse optredens, je kan een ritje maken in het mini-reuzenrad, de duurzame producten van de deelnemers aan het programma ontdekken, op de foto in de BinnensteBuiten caravan, smullen van al het lekkers dat verkrijgbaar is bij een van de foodtrucks en barretjes.

Info en tickets
Het hele programma is te vinden op de website van KRO-NCRV.Openingstijden van 10.00 – 18.00 uur. Toegang € 10 , kinderen tot 12 jaar gratis. Kom je ook?  We zien je graag!

reageren

geef een reactie

  • Frans
    21 september 2018 om 21:06
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog