www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update – Donderdag

31 augustus 2017 Staatsbosbeheer in Vlieland

Deze donderdag is de officiële start van 'In To The Great Wide Open' en dat is goed te merken op kampeerterrein Lange Paal. De velden druppelen vol met festivalgangers die komen logeren bij de boswachter. Deze drukte op het kampeerterrein vinden we extra leuk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Omdat het kampeerterrein normaal gesproken een stuk rustiger is moet er wel het één en ander gebeuren. In dit blog vertellen we meer over kamperen met een festivalsausje!

Rust en ruimte

Wanneer je op ieder andere dag naar Lange Paal komt is het een zee van rust en ruimte. Sterker nog, het zijn de woorden die het meest terugkomen op de recensies via logerenbijdeboswachter.nl. Tijdens ITGWO maakt die rust even ruimte voor een podium, een koffiekar, een horecaplek, een extra toiletgebouw, een afhaalplek voor alle bagage en véél tenten. De boswachters en vrijwilligers zijn flink in de weer geweest!

Impressie opbouw kampeerterrein voor ITGWO17

Wakker met een wijsje

Naaste de afzetlinten en de eerste tentjes zie je ook een podium op bovenstaande foto. Op zaterdag- en zondagochtend kun je rollend uit de tent het eerste concert van de dag pakken. Van 10.30 t/m 11.15 uur is ons kampeerterrein namelijk niet alleen dé slaap- maar ook de muziekplek. Je vindt dit natuurlijk ook terug in het blokkenschema van ITGWO.

Wist je dat?

Naast alle festivalextra’s is er nog meer te vinden op Lange Paal. Zo vind je in het kantoortje van de boswachter een mini-bibliotheek waar je literair los kan. Voor de kinderen is er een knutselopdracht. Met een beetje dubbelzijdig tape en een omgeving vol mooie natuurvondsten dagen we je uit om een eigen mini-schilderij te maken. Wanneer je genoeg geplakt hebt, top je het geheel af met wat Vlielands zand en voilá!
Een selectie van deze kunstwerken kun je zien op onderstaande foto.

Knutselwerken op Lange Paal

Het beste beleef je het kampeerterrein natuurlijk niet vanaf het blog. Ben je op Vlieland? Kom dan gezellig langs!

Namens de boswachters,
Lisanne de Boer

Ps. Morgen zie je meer van het kampeerterrein op de instastory van Staatsbosbeheer.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog