www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Stervend Duin

31 december 2014 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland

door gastblogger en oud veldmedewerker Ted Hoeks

Ik was eens een groot stevig duin, dat de mens achter mijn rug tegen de zee beschermde, maar kijk mij nu. Ik heb niets meer te vertellen. Dit mogen de grondeigenaren en beheerders met mij doen, en gaat het door de wind niet te snel, dan helpen ze het wel.

Van een konijn en Jan de wind kon ik het nog wel winnen, maar tegen die grote machines kan ik niets beginnen, en eer ik weer ben zoals ik was dan is de mens een uitgestorven ras, dan hoef ik ze niet meer te beschermen en kunnen ze mijn groeien niet meer remmen.

Stervend duin - Ted Hoeks
Stervend duin – foto Ted Hoeks

 

reageren

geef een reactie

  • Ted Hoeks
    31 december 2014 om 18:43

    Hallo Mark leuk dat het erop staat . Gr Ted Verstuurd vanaf mijn iPad door Ted.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog