www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

!!AFGELAST!! Vaar mee met de boswachters tijdens het Haringvlietweekend!

20 september 2019 Boswachter Tara Schelling in Zuid-Holland

Stap op zaterdag 28 september aan boord bij de boswachters en ga mee op expeditie. Geniet van de prachtige natuur en spot vele vogels in en rondom het Haringvliet! Helaas is de boottocht afgelast i.v.m. werkzaamheden aan de boot.

Haringvliet ervaring

Op een steenworp afstand van de grootste havenstad van Europa ligt het Haringvliet. Een delta met duizenden trekvogels, tal van recreatiemogelijkheden en prachtige (nieuwe) natuurbeleefplekken. Op 27 t/m 29 september wordt het Haringvlietweekend georganiseerd door IVN natuureducatie. Een weekend vol natuuractiviteiten voor jong en oud. Zaterdag 28 september kun je meevaren met de boswachters van Staatsbosbeheer op het werkschip ‘de Zeearend’ en krijg je de kans om de prachtige natuur van het Haringvliet te ervaren vanaf het water!

Rondje Haringvliet

We varen langs de Meneerscheplaat, Westplaatbuitengronden, Bliek en de Slijkplaat. Met een beetje geluk komen we lepelaars, flamingo’s en zeearenden tegen! De vaartocht is voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De boottocht start in de Buitenhaven van Middelharnis (te bereiken via de Oosthavendijk). Voor deze activiteit hoeft u zich niet aan te melden. De vaartocht is gratis.

 

Er kunnen maximaal 12 personen mee per vaartocht (vol = vol). De ‘Zeearend’ vertrekt ieder uur vanaf 10:00 uur. De laatste afvaart is om 15:00 uur. Warme- en winddichte kleding is aan te raden. Mocht u een verrekijker hebben, neem deze dan zeker mee!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog