www.boswachtersblog.nl/ Aan Zee

Staatsbosbeheer op de Brouwersdam in de Grevelingen

9 juni 2017 Boswachter William van der Hulle in Aan Zee

Informatiecentrum Grevelingen

Informatiecentrum Grevelingen

De naam van onze nieuwe plek is Informatiecentrum Grevelingen. Dagelijks kunt u bij ons een kijkje nemen: van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend en is iedereen welkom! Beklim de prachtige uitkijktoren, het is gratis! En kijkt uit over Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee. Bewonder zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer. Binnen in het informatiecentrum vindt u een panoramashow, karakteristieke foto’s en de expositie ‘Aan de keukentafel’. Ook is er kleine horeca en een winkel voor een mooie herinnering of een bijzonder cadeautje: we hebben strandspeelgoed, vogelboekjes en vogelhuisjes, zeepjes en allerlei attenties voor elke smaak.

Open huis

Zaterdag 8 juli houden we open dag. Graag nodigen wij u uit om het Informatiecentrum Grevelingen te komen bezoeken.  Komt u ook ….

Hartelijk welkom

In het informatiecentrum ontmoet u deze medewerkers: William van der Hulle, Interim manager, Margo Grevel, externe contacten, communicatie en baliewerkzaamheden, Digna Mielard, beleefactiviteiten, buitenomgeving en baliewerkzaamheden, Terry Bom, educatieve activiteiten, expositie en baliewerkzaamheden. Geen tijd om tijdens de opening langs te komen? Wij ontmoeten u dan heel graag op een ander moment. Onze deuren staan 7 dagen per week open. U vindt ons op het adres – Brouwersdam binnenzijde 25 – 3253 MN Ouddorp.

Bellen of e-mail kan ook: telefoonnummer: 088-284 82 12, E-mail : grevelingen@staatsbosbeheer.nl

Genieten op de Brouwersdam in alle weersomstandigheden!!!

reageren

geef een reactie

 • George Koenders
  11 juni 2017 om 21:41

  Hallo William en andere collega’s, verrassend nieuws van SBB, gefeliciteerd met dit informatiecentrum op een pracht locatie!!

  hartelijke groet, George

 • Peter Meininger
  9 juni 2017 om 14:52

  Ammoveren, mooi werkwoord voor een lelijk gebouw.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog