www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Schilderij herstel Feugelpôlle in gemeentehuis

23 augustus 2012 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Zoals in vorige weblog berichten is te lezen heeft de Feugelpôlle op Ameland volop onze aandacht. Op 4 juni jl. is de aanpak van de kwelder Feugelpôlle officieel afgetrapt . Op de dijk werden de vertegenwoordigers van de betrokken organisaties uitgedaagd om hun creatieve kant te laten spreken over het Klimaatbufferproject Zuidwest Ameland. Dit alles heeft geleid tot een mooi schilderij: ‘De Feugelpôlle behouden is een kunst’.

Vandaag om 15.00 uur overhandigden Sies Krap, projectleider van het Klimaatbufferproject en Marjan het schilderij aan wethouder Nico Oud, tevens voorzitter van de stuurgroep Klimaatbuffer Zuidwest Ameland. Het kunstwerk heeft een prominente plek in het gemeentehuis in Ballum gekregen, waar de bezoekers eens te meer stil kunnen staan bij het herstel van de Feugelpôlle.

Het schilderij heeft een prominente plaats gekregen, v.l.n.r. Sies Krap, Marjan Veenendaal en Nico Oud
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog